Combate Usor Retenția de Apă

0
545

Marea majoritatea a oamenilor se confruntă cu probleme precum retenția de apă, iar primul impuls este acela de a consulta un medic specialist, capabil să le rezolve această deficiență. Însă, din păcate, de cele mai multe ori medicii aleg să trateze retenția de apă cu ajutorul unor diuretice al căror scop principal este eliminarea excesului de lichide din organism. Cu toate acestea, folosind o perioadă îndelungată astfel de diuretice vom ajunge la concluzia clară că am tratat ceva, însă am distrus altceva.

Pe de o parte, organismal nu mai reține atât de multe lichide ca altă dată, pe de altă parte, însă, din cauza medicamentelor ingerate am eliminat din organism, pe lângă apă, și o canitate semnificativă de minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fier, cupru, zinc, crom, seleniu, dar și fosfor și iod. Toate acestea joacă un rol esențial în funcționarea optima a corpului, în activitatea hormonală, enizimatică și în cea celulară. Datorită mineralelor reușim să ne păstrăm sănătatea în parametrii absolut normali.

retentia-de-apa-super-ananas

Pentru a evita astfel de neplăceri, indicat ar fi să vă alegeți cu maximă atenție suplimentele naturale pe care urmează să le ingerați. Nu tot ceea ce găsiți pe piață este și sănătos. Dacă multitudinea de diuretice existente vă bulversează și efectiv nu știți ce ar trebui să alegeți astfel încât să nu dați greș, noi vă propunem ,,super ananas’’, un supliment alimentar care păstrează în întregime gustul și savoarea fructului din care provine.

Este practic, ușor și eficient! Nu o spunem doar noi, ci și multitudinea de oameni pentru care ,,super ananas’’ a devenit rapid un mod de viață.

,,Aveam mari probleme cu retenția de apă, la sfatul medicilor am încercat numeroase diuretice, dar situația în loc să se îmbunătățească mai rău s-a înrăutățit. Parcă nu mai eram eu, mă simțeam slăbită, obosită, aproape că nu mai interacționam cu nimeni pentru că nu aveam energia necesară. La un moment dat o prietenă mi-a recomandat super ananas. Trebuie să recunosc că primul instinct a fost acela de a mă amuza pe seama denumirii, eram sceptică, dar totodată hotărâtă să scap definitiv de problemele pe care le aveam, așa că am început să îl utilizez fără să mai stau pe gânduri. Nu mă așteptam la cine știe ce rezultate, însă în timp acestea au fost cu mult peste așteptările mele. Am consumat super ananas, câte un plic dizolvat în 200 de ml de apă, de 3 ori pe zi, timp de 3 zile, iar acum sunt un alt om’’., spune Ileana Popa din București.

Dacă și dumneavoastră doriți să îl încercați, îl găsiți în orice farmacie Sensiblu sau site-ul BioPortal.ro, și nu oricum, la prețuri absolut excepționale în perioada septembrie-noiembrie.

Vino în orice farmacie Sensiblue și i-ați porția zilnică de sănătate!