Aer conditionat portabil Carrier

0
462

CARACTERISTICI

Carrier oferă o soluţie de climatizare pentru spaţii rezidenţiale şi birouri mici cu spaţiu restrâns. Aparatul de aer conditionat portabil Carrier, o soluţie unică pentru răcire şi încălzire.

Adecvat pentru camere cu dimensiuni de cca. 13-29 m2. Design subţire şi versatil.

  • Reglare confortabilă cu ajutorul unei telecomenzi cu funcţie de urmărire.
  • Distribuţie ideală a aerului cu ajutorul grilei reglabile de refulare.
  • Rolele şi mânerele de manipulare laterale facilitează mutarea unității.
  • Nu este necesar niciun vas de colectare a apei, datorită functiei de recirculare automată a condensului de pe evaporator.
  • Tehnologia inteligentă de pornire-oprire permite unităţii să intre automat în modul de economisire a energiei atunci când nu funcționează.

Clientii s-au aratat foarte multumiti de eficienta acestui aparat pe care il si recomanda mai departe. Sustin ca isi face treaba excelent si nu au intampinat niciun fel de probleme cu acesta. Il considera printre cele mai bune modele de aparat de aer conditionat portabil de pe piata si apreciaza raportul calitate/pret excelent. Pentru a vedea mai multe oferte, intra pe climashop.com.ro. Va prezentam mai jos specificatiile tehnice ale principalelor modele de pe piata:

Specificatii tehnice

Pe langa faptul ca ocupa putin spatiu, aparatul de aer conditionat portabil Carrier are un pret mai accesibil decat aparatele conventionale, fiind usor de montat si economic. Cu ajutorul acestuia, veti reusi sa reglati temperatura din incaperea in care se afla, aparatul avand doua functii individuale, una de racire si cealalta de incalzire.  Profita acum de pretul incredibil de final de sezon! Click aici pentru cea mai avantajoasa oferta!