Cultura organizationala a companiei Romprest

0
342
Protejarea mediului Romprest

Romprest este o companie din Romania care s-a infiintat pe 23 martie 2001 ca urmare a indentificarii necesitatii de servicii de curatenie pentru protectia mediului. Romprest a evoluat in activitatea sa prin respectarea obiectivelor, principiilor de afaceri si politicii de management. Romprest ofera servicii de curatenie , deszpezire, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, facility management si securitate. Pe canalul de Youtube al Romprest puteti vizualiza mai multe detalii despre Romprest.

Misiunea asumata de Romprest este de a se pastra in topul companiilor de profil si de a obtine increderea clientilor prin servicii de calitate.

Viziunea Romprest este de a oferii servicii profesionale care sa contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Valorile in functie de care Romprest isi ghideaza activitatea zilnica sunt urmatoarele:

  1. Personal calificat. La Romprest angajatii beneficiaza de cursuri de perfectionare care sa ii ajute sa isi indeplineasca atributiile cu professionalism.
  2. Romprest isi organizeaza toate activitatile in detaliu, pentru a realiza serviciile oferite cu succes.
  3. Romprest a achizitionat utilaje si echipamente performante. Totodata, compania respecta standardele europene.
  4. Romprest ofera servicii de calitate pentru a satisface clientii. Astfel, clientii au partner de afaceri pe care se pot baza.
  5. Protejarea mediului. Romprest foloseste utilaje, materiale si echipamente care protejeaza mediul inconjurator.

 

Atitudinea Romprest fata de angajati este de recunostinta si respect, prin ei compania isi realizeaza obiectivele. Oamenii sunt resurse active ale organizatiei deoarece acestia contribuie la protejarea mediului inconjurator. Totodata, Romprest se implica in campanii de responsabilitate social ce au ca scop protectia mediului. Avand in vedere informatiile prezentate, cultura organizationala a Romprest este de brand romanesc bazat pe respect fata de clienti si angajati si de protejare a mediului inconjurator.

Puteti sa vizualizati actiuni ale Romprest in video-urile urmatoare:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=szPGv7UPqHA[/embedyt]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=qjuOdtLSZ9Q[/embedyt]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Y0BYqptROc8&index=6&list=PLQG97q9dkp14Hto3-qUWO7X8yPzHJTxzJ[/embedyt]