Deparazitarea business-ului – Elibereaza-te de lichelele care iti sug banii si energia

0
530

Ferește-te de lingăi, paraziti, periuţe, linguşitori, lichele, lipitori care îți sug sângele și energia

Dacă vrei să ai un business sănătos, curat, imunizează-te împotriva paraziților. Soluția genetică conține doar doua caractere: NU. Este simplu, spune NU paraziților care vor beneficii fară să plătească!

Persoanele Parazite

Un parazit este un organism care își petrece o parte semnificativă a istoriei sale de viață atașat sau într-un singur organism gazdă. În interiorul business-ului tau se află persoane care parazitează, cunsumă resurse fară să ofere nimic consistent. În cele din urmă parazitul sterilizează sau ucide, iar uneori manâncă de vie gazda. În jurul tau se regăsesc o grămadă de persoane parazitare. Ferește-te de dăunători, paraziti, oamenii de tip pacoste, plagi, belele, oamenii-năpasta , care-ți cunsomă cea mai importantă resursă: Timpul. Când o persoană te apelează telefonic, identific-o dacă este parazitară sau nu, iar daca este parazitară spune-i ”NU”, indiferent de “oferta” cu care vine.

Persoanele Virus

Virusul afecteaza sistemul nervos central al gazdei, cu efecte letale în cele din urmă. Un virus este un agent infecțios mic, care se reproduce numai în interiorul celulelor vii ale altor organisme. Atenție, virușii sunt mici! O persoană te poate suna și fără să îți dai seama îți introduce în minte o ideie-virus. Închide imediat comunicarea cu o astfel de persoană. Te va ucide! Virușii pot infecta toate tipurile de forme de viață, de la animale și plante la alte microorganisme, inclusiv bacterii si Archaea. Virusurile se găsesc în aproape fiecare ecosistem de pe Pământ și sunt cel mai abundent tip de entitate biologică. Trăiești, faci afaceri într-un mediu în care virușii sunt la ei acasă. Ai însă o armă sigura: raspunsul NU. Spune-le NU, un NU ferm, un NU clar. Ține-i astfel la distanță. Atenție, virușii se vor adapta, vor veni cu alte tipuri de tentații. Studiul virusurilor este cunoscut sub numele de virologie, o sub-specialitate a microbiologiei. Oamenii de tip virus îți injectează gânduri falimentare, îți inveninează business-ul cu planuri, idealuri, perspective, initiațive păguboase.

Scoate din lista de contacte a telefonului tau, toate persoanele Virus. Daca ai prea multe persoane de acest gen în secțiunea Contacte, soluția este simpla: șterge lista, aruncă telefonul în foc – scapă astfel de persoanele viruși care îți infecteaza viața. Fară milă!

Business

Persoanele Streptococ si stafilococ

Streptococul este un gen de bacterii coccus(sferice), aparținând încrengăturii Firmicutes și ordinului Lactobacillales (bacterii care produc acid lactic). Diviziunea celulară în acest gen are loc de-a lungul unei singure axe formate din bacterii. Ele cresc în lanțuri sau perechi, prin urmare, numele de streptos στρεπτός greacă, însemnând ușor îndoit sau răsucit, ca un lanț (lanț răsucit). (In contrast cu stafilococul, care se divizează de-a lungul mai multor axe și a generează clustere(ca strugurele).
Aici apare adevărata beleaua: cand ai în jurul tau lanțuri patogene, de tipul streptococilor. Acest tip de agent patogen se îmulțește. O persoană stafilococ se leagă de alta, formează lanțuri care îți captureaza business-ul și viața ca o caracatiță.
Important este sa nu ignori lanțurile patogene ci să reacționezi ferm: nu discuta cu oamenii stafilococ, spunele ca NU ai timp, NU ai bani de pierdut, nu ai energie de pierdut. Un NU simplu îți poate salva viața.

Persoanele Microb

Un microorganism (din greacă: μικρός, Mikros, „mici” și ὀργανισμός, Organismos, „organism”) este un organism viu microscopic, care poate fi unicelular sau pluricelular. Studiul microorganismelor se numește microbiologie, un subiect care a început cu descoperirea microorganismelor în 1674 de către Antoni van Leeuwenhoek, folosind un microscop . Microorganismele sunt foarte diverse și includ bacteriile, archaeanii și speciile de protozoare. Microorganismele sunt cruciale pentru reciclarea nutrienților în ecosistemele în care acestea acționează ca agenți de descompunere. Deoarece unele microorganisme pot fixa azotul, acestea sunt o parte vitală a ciclului de azot, iar studiile recente indică faptul că microorganismele din aer pot juca un rol reglarea vremii. Așadar business-ul nostru se dezvoltă într-o lume patologică, microbiană, nu ne putem feri de toți microbii. Însă, important este sa ne ferim de microbii ucigași.

Persoanele Archaea

Archaea poseda gene si mai multe cai metabolice care sunt mai strâns legate de cele ale eucariotelor, în special enzimele implicate în transcripție și translație. Archaea reprezintă o mare parte a vieții de pe Terra și poate avea roluri importante atât în circuitul carbonului în natură cât și în circuitul azotului în natură. Nu se cunosc cazuri de agenți patogeni aparținând domeniului Archaea, iar de obicei sunt organisme în relații de comensalism sau mutualism. Un astfel de exemplu îl reprezintă organismele metanogene care trăiesc în intestinele omului sau în rumenul animalelor, unde contribuie la digestie. Persoanele de acet tip provoacă mutații, ei vin cu schimbări positive care la o anumită frecvență devin distructive.

Când un prieten de-al tau, de tip Archaea îți prezintă o oportunitate noua, captivantă, mutantă, spune-I un UN hotărât! Nu ai nevoie de schimbări pozitive ai nevoie de continuitate, previzibilitate și câi clare de obținere a profitului.

Persoanele bacterie

Există aproximativ de zece ori mai multe celule bacteriene în flora umană decât celulele umane in organism. Marea majoritate dintre bacteriile din organism sunt inofensive prin efectele protectoare ale sistemului imunitar, iar unele sunt benefice. Cu toate acestea, mai multe specii de bacterii sunt patogene și provoca boli infecțioase, inclusiv holera, sifilis, antrax, lepra, si ciuma bubonică. Cele mai frecvente boli bacteriene letale sunt infecțiile respiratorii. Tuberculoza singură ucide aproximativ 2 milioane de oameni pe an, mai ales in Africa sub-sahariana. În țările dezvoltate, antibioticele sunt utilizate pentru tratarea infecțiilor bacteriene și sunt de asemenea folosite în agricultură, ceea ce face rezistența la antibiotice o problemă în creștere. În industrie, bacteriile sunt importante în tratarea apelor uzate și descompunerea scurgerilor de petrol, producția de brânză și iaurt prin fermentare.
Unele persoanele bacteriene te înșeală prin inocența lor și ajung să îți descompună business-ul. Spune un NU clar persoanelor parazitare din viața ta!

Deparazitarea business-ului – Elibereaza-te de lichelele care iti sug banii si energia

Renunta acum la oamenii care iti paraziteaza afacerea