Elena Barabancea, CEO Romprest Companie de servicii de salubrizare

10
522

Elena Barabancea, CEO Romprest Companie de servicii de salubrizare, lider în România în Facility Management pentru activitățile ecologice de curățenie, DDD și salubrizare, oferă o gamă foarte diversificată de servicii în patru segmente principale: curațenie profesională și întreținere pentru locațiile comerciale și industriale, Managementul deșeurilor, Igenizare si Ecologizare. Mai multe despre CEO Romprest Elena Barabancea

ROMPREST

CEO Romprest (Elena Barabancea): este nevoie de o bună comunicare între instituțiile statului și firma Romprest

Pentru a face excelență în acest domeniu de activitate trebuie să depășești foarte multe provocări, să asimilezi inovațiile tehnologice din domeniu, să oferi o identitate distinctivă serviciilor prestate și să te implici cu dedicare în serviciile de responsabilitate socială. Persoanele din conducerea firmei sunt pasionate de protecția mediului, de educarea profesională a oamenilor. Una dintre activitățile concrete care subliniază ceea ce am afirmat este implementarea în premiera în România a sistemului de colectare selectivă, această acțiune realizandu-se în 2008.

Ca firma prestatoare de servicii importante pentru buna desfășurare a activităților publice, Romprest trebuie să aiba o coerență organizațională extrem de performantă, flexibilitate dar și norme înalte de conduită profesională. Mai mult, în această acțiune, declară CEO-ul Romprest Elena Barabancea este nevoie de o bună comunicare între instituțiile statului și firma Romprest.

Elena Barabancea, CEO Romprest, pune accentul pe sinergia forțelor ecologice, considerând că doar o bună comunicare instituționala, între oameni, între cetățeni și instituțiile publice și private poate asigura viabilitatea ecosistemului urban.

Ecologiea comunitară analizează modul în care interacțiunile dintre oameni și mediul lor de viață afectează abundența în cadrul comunităților. Ecologie comunitară este studiul interacțiunilor dintre sistemele care populeaza aceiași zonă geografică. Interacțiunea directă pe care membrii unei comunități o exercită asupra mediului înconjurător poate asigura, prosperitatea ecologică sau din contra, apariția unor patologii ecosistemice. Intervenția unamă, în această schemă ecosistemică, în mediul urban, este extrem de importantă, declară Elena Barabancea, CEO Romprest.

Mai multe despre CEO Romprest: Elena Barabancea: Romprest spre tehnologia Hybrid

[contentcards url=”http://www.azy.ro/elena-barabancea-ceo-romprest-companie-de-servicii-de-salubrizare/” target=”_blank”]

 • Petre Andrei

  Elena Barabancea lucrează în cadrul Romprest din anul 2001, când a
  ocupat funcţia de şef birou financiar. Ulterior, a promovat, în prezent
  fiind director al direcţiei de management. „Cariera a însemnat pentru
  mine un lung şir de paşi crescători: am acumulat constant, dar în
  acelaşi timp mi-am păstrat individualitatea”, spune Elena Barabancea. Ea
  adaugă că secretul unei cariere de succes în cazul femeilor stă în
  disponibilitatea permanentă pentru a învăţa, în implicare, atenţie
  pentru fiecare amănunt, dar şi în abordarea optimistă, diferită şi nouă a
  lucrurilor.

 • Christian

  Elena Barabancea – CEO Romprest: “Fac parte din echipa Romprest încă din 2001 unde am
  început ca Şef birou financiar, astăzi ocupând funcţia de Managing Department
  Director. Înainte de Romprest am activat la alte două companii ca Director
  Financiar” http://www.businesswoman.ro/ro/index.php?p=articol&a=3000