Fundatia Wings a premiat 300 de olimpici in cadrul proiectului “Impreuna pentru un stil de viata sanatos!”

0
676

Fundația Wings a organizat gala de premiere a performanței în învățământ și sport, premiind 300 de olimpici din școala gimnazială “Nicolae Grigorescu”, Sectorul 1 București. În baza rezultatelor obținute pe parcursul anului școlar 2015 – 2016, Fundația Wings, în colaborare cu conducerea școlii gimnaziale a selectat cei mai buni elevi care s-au remarcat la toate competițiile unde au participat la nivel local, național și european.

Elevii au sustinut un program artistic cu numere de dans modern și recitaluri într-o atmosferă de muzică live instrumentală, orgă, vioară, baterie, creată  de fosti elevi ai școlii. De la spectacol nu au lipsit majoretele care au sustinut participanții la festivitate prin numere speciale de dans. Astfel, terenul de sport al școlii s-a transformat pentru o ora într-un podium uriaș, plin de culoare și veselie, pe care elevii au primit premii și aplauzele colegiilor și cadrelor didactice.

Fundația Wings a organizat gala de premiere a performanței

fundatia wings

Premianții au primit diplome nominale de merit, medalii, premii constand în mingi de fotbal și baschet, fructe proaspete și apa rece. Președintele Fudanției Wings, Rebeca Walter a susținut un discurs motivator și prietenos cu privire la importanța menținerii unui stil de viață sănătos.

“Este foarte important ca începând cu varsta voastră să vă însușiți obiceiuri sănătoase de viață. Concret, ar fi bine ca cele 3 mese pe zi să fie respectate, să consumați 1-2 litrii de apă pe zi și să nu neglijați programul de somn, în special somnul între orele 21 și 24. Dacă de la vârstă fragedă reușiți să vă consolidați obiceiuri sănătoase, comportamente și atutudini pozitive, la vârstă adultă veți avea susținerea automatismelor conturate în copilărie. ”

Fundația Wings ajută copiii să se descopere pe ei însiși, să descopere valorile familiale și ale societății, să descopere un mod de viață care să-i facă sănătosi și puternici. Astfel Fudnația Wings îi ajută să fie multumiți de copilaria lor, să creadă cu tărie în viitorul lor, iar visele construite de ei să-și găsească împlinirea în realitate.

Impreuna pentru un stil de viata sanatos! este un proiect initiat de Fundatia Wings si are ca obiectiv  prevenirea şi tratarea gradului de obezitate la copii, menit să promoveze un stil de viaţă sănătos.

Să construim o lume mai curată, mai sănătoasă și mai bună pentru acești copii.