Fundatia Wings – o noua abordare online

0
908

Odată cu emoția deschiderii noului an școlar, lansăm cu mult entuziasm versiune actualizată a website-ului FundațiaWings.ro cu scopul de a oferi o experiență interactivă și prietenoasă tuturor persoanelor din comunitatea Wings.

Suntem mereu gata să promovăm performanța copiilor din România, să încurajăm spiritul de cooperare și să formăm o echipă de suport pentru semenii noștri care au nevoie de ajutor.

Fundația Wings dorește să promoveze valorile, umane și profesionale în diverse domenii ale vieții culturale, sociale, artistice, sportive și academice.

Fundatia Wings organizeaza, in mod constant, campanii de informare si promovare pentru prevenirea şi tratarea gradului de obezitate la copii!

Fundatia Wings este o organizație non-guvernamentală, non-profit și apolitică ce oferă din 2010 servicii sociale în conformitate cu standardele Uniunii Europene. Prin inițiativele noastre dorim să sprijinim prin orice mijloace și eforturi, drumul tinerilor aflați în dificultate către o viață mai bună, către o viață mai sănătoasă.

Fundatia a fost construita pentru a desfasura activitati, campanii de informare, de strangere de fonduri, evenimente umanitare care sa sustina:

  • protectia copiilor, accesul acestora la educatie, invatamant, cultura, sport , la o viata verde, sanatoasa;
  • informarea si educarea si constientizarea parintilor in ceea ce priveste nevoile de crestere si dezvoltare armonioasa a copilului ( adesea parintii nu au deprinderile necesare pentru cresterea si educarea copiilor);
  • pastrarea sanatatii copiilor prin activitati sportive, jocuri, ateliere in aer liber, accesul acestora in baze sportive care sa le asigure desfasurarea de activitati fizice si sportive, monitorizare, traineri si indrumatori care sa ii ajute sa inteleaga si sa invete ce inseamna o viata sanatoasa.

Noul website este structurat practic în jurul evenimentelor realizate și prezentate în secțiunea Proiecte. Prin inițiativele noastre dorim să sprijinim drumul tinerilor aflați în dificultate către o viață mai bună, către o viață mai sănătoasă.

Proiecte Fundația Wings

proiecte

Prin proiectele, campaniile, evenimentele umanitare, Fundația Wings își dorește să promoveze valorile, umane și profesionale în diverse domenii ale vieții culturale, sociale, artistice, sportive și academice. Prezentam principalele proiecte implementate de Fundatia Wings.

Fundația Wings a premiat 300 de olimpici în cadrul proiectului “Împreună pentru un stil de viață sănătos”
Fundația Wings a organizat gala de premiere a performanței în învățământ și sport, premiind 300 de olimpici din școala gimnazială “Nicolae Grigorescu”, Sectorul 1 București.

Împreună pentru un stil de viaţă sănătos! – Şcoala Altfel!
Fundaţia Wings, în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Federaţia Română de Rugby au organizat două evenimente de conştientizare şi informare a copiilor în cadrul proiectului.

Campanie de informare și conștientizare în școlile din Sectorul 1 București
Fundatia Wings a desfasurat un proiect de constientizare si informare a elevilor din Sectorul 1 Bucuresti, in cadrul campaniei “Impreuna pentru un stil de viata sanatos!”.

Colțul Copiilor, la Târgul Gaudeamus
Colțul Copiilor din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România a primit astăzi 100 de copii de la clasele primare din Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță.

Apel La O Viață Sănătoasă!
Fundaţia Wings şi Federaţia Română de Rugby au dat startul unei noi campanii de promovare a unui stil de viaţă sănătos pentru copii: ”Apel La O Viață Sănătoasă”, care militează pentru schimbarea stilului de viață.

FUNDAŢI WINGS – “Aripi de speranţă” în sufletele celor nevoiaşi
O nouă acţiune socială iniţiată de Fundaţia Wings în apropierea sărbătorilor de iarnă vine în sprijinul copiilor cu dizabilităţi şi a persoanelor vârstnice reuşind ca de fiecare dată să aducă un zâmbet copiilor în nevoie.

Sport & Fun
Fundația Wings mulțumește tuturor participantilor la evenimentul “Sport & Fun” organizat în 30 Septembrie, primul din cadrul proiectului “Trăim Sănătos”. Evenimentul găzduit de clubul “Altantis Fitness & Lifestile” s-a bucurat de prezența unui număr mare de vizitatori.

Traim sanatos!
Proiectul are ca obiectiv  prevenirea şi tratarea gradului de obezitate la copii, menit să promoveze un stil de viaţă sănătos. In ultimii opt ani, numarul copiilor obezi din tara noastra s-a dublat.

Secțiunea Multimedia oferă o serie de resurse, știri și prezentări care să vă inspire latura socială, să vă motiveze implicarea în acțiunile comunitare, de sprijin, de întreajutorare. Pentru detalii accesați paginile: Comunicate | Video | Foto

Secțiunea Poftă de viață sănătoasă cuprinde “pastile” zilnice cu sfaturi și noutăți legate de stilul de viață sănătos.

CEL MAI FRUMOS GEST UMANITAR este acum mult mai simplu de realizat !

banner-big

Secțiunea Implica-te cuprinde : Directioneaza 2% | Direcționează 20% | Voluntariat,

Acum poți face și TU parte din echipa Wings. Împreună vom desfășura proiecte inedite care vor schimba, spre succes, multe vieți și în care, vei avea ocazia să oferi CELE MAI FRUMOASE GESTURI UMANITARE! Te așteptăm în echipa noastra! Înscrie-te printr-un gest simplu, trebuie doar să completezi fromularul accesând secțiunea: Voluntariat.