Romprest are grijă de Pământ

4
470
Romprest, intretinerea curateniei
Romprest, intretinerea curateniei

Una dintre prioritățile companiei Romprest în proiectele de informare civică, este să transmită importanța atitudinii proactive față de întreținerea mediului înconjurător.
Omul trăiește încă din antichitate într-o strânsă legătură cu tot ceea ce îl înconjoară.

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii și-au ușurat modul de viață prin valorificarea resurselor oferite de natură și încă o fac. Pentru menținerea unei relații propice între om și natură, pentru păstrarea echilibrului este, însă, nevoie să conștientizăm importanța protejării și conservării mediului înconjurător.
Romprest, una dintre firmele de salubritate din România care performează de ani buni în domeniu, demarează de tot de atâta timp diverse campanii în școli, grădinițe și nu numai, ce au rolul de a informa, de a educa copiii și adulți cu privire la ecologizare, la protejarea mediului în care trăiesc.

Romprest a stins lumina pentru o oră

Unul dintre multele evenimente la care Romprest a participat activ an de an este ,,Stingem lumina pentru ora pământului’’. Evenimentul care anul acesta a avut loc pe data de 19 martie în intervalul orar 20:30-21:30, a avut ca scop responsabilizarea cetățenilor în ceea ce privește problemele mediului înconjurător generate de activitatea umană. În acest sens, cetățenii au fost invitați să economisească, să dăruiască naturii energia lor, mai exact, să stingă lumina timp de oră.
,,Eu și familia mea am ales încântați să facem acest lucru. Sunt de părere că toți oamenii preocupați de problemele mediului actual, toți cei care iubesc natura ce îi înconjoară, ar fi trebuit să procedeze în același mod.’’, spune Carmen Iordache din București.

Pentru Romprest ,,Ora Pământului’’ este în fiecare zi. Încă din anul 2001, atunci când au apărut pe piață economisesc zilnic ceea ce oamneii economisesc într-o singură oră. Preocupată permanent de stare mediului și de nevoile cetățenilor, echipa Romprest acționează în orașul dumneavoastră 24 de ore din 24. Romprest, grijă pentru tot ce te înconjoară!