Romprest – partener Via Sport si la ce-a de-a 7-a editie!

0
572

Romprest – partener Via Sport si la ce-a de-a 7-a editie!Aflat la ce-a de-a 7-a editie, Via Sport, vine anul acesta cu o serie de noi activitati sportive si cat mai multe surprize si concursuri, pentru copii si adulti.

Timp de 9 weekend-uri, între 1 iulie și 28 august, Șoseaua Kiseleff se va transforma pe intr-o vară plină de distracție și evenimente speciale, eveniment organizat cu sprijinul Romprest.

viasport-1024x293

Programul începe în fiecare vineri de la ora 22:00 și se încheie duminica, la 14:00.
Romprest este partener al acestui eveniment sportiv, inca de la prima editie, si anul acesta vine in intampinarea participantilor cu mobilizare spre o atitudine pozitiva fata de mediul inconjurator. Prin serviciile de salubritate, Romprest va asigura desfasurarea evenimentului, pe toata perioada verii, in cele mai bune conditii, asigurand dotarile si personalul aferent.

Via Sport este un proiect ambitios, inceput in 2010, care isi propune sa promoveze activitatea fizica in randul rezidentilor orasului Bucuresti.

In fiecare vara, pe parcursul a 9 weekend-uri, Soseaua Kiseleff devine locul desfasurarii unor activitati sportive inedite.

Exista alveole special amenajate pentru sport si concursuri, o zona de lounge, unde te poti relaxa si zona mind, in care poti practica yoga, juca sah, carti sau rummy si citi o carte buna. Cei mici, care se pot bucura cu jocuri de mini baschet sau mini fotbal.

De vineri seara pana duminica dupa-amiaza, pe Soseaua Kiseleff, intre Rest
auranul Doina si Piata Victoriei, Via Sport opreste circulatia si lasa loc liber distractiei si muzicii bune.

An de an ne gasesti aici, cu noi activitati si chef de miscare!

Pentru mai multe date despre Compania Romprest acecsati website-ul Romprest sau contul de YouTube