Romprest va invita la URBATLON pe 11 iunie, la Arena Nationala

0
652

Romprest vă invită la URBATLON !

ROMPREST vă invită la URBATLON, pe 11 iunie, la Arena Naţională! Acceptaţi provocarea celei mai electrizante curse de alergare cu obstacole pentru a vă bucura de o experienţă inedită: 9 probe distractive, pe un traseu de numai 5 km! Profitaţi de ultimele zile cu taxă redusă până duminică. Înscrieri pe: www.runfest.ro.
#cursacuobstacole | #sportsidistractie | #ROMPREST | #URBATLON2016

3, 2, 1… START la super cursa cu obstacole din inima Capitalei! Pe 11 iunie, cea de a 3-a ediţie a URBATLON vă aşteaptă să vă testaţi pofta de aventură urbană şi distracţie. Pe un traseu desfăşurat în incinta Arenei Naţionale, veţi fi provocaţi să intraţi într-o cursă de alergare explozivă, presărată cu obstacole dinamice şi distractive desprinse din jungla urbană… ocolirea gropilor, urcatul scărilor, slalomul în trafic, stresul şi termenele strânse, orele lucrate peste program, sşansele ratate. Evenimentul, unic în România, a fost inclus în platforma RUNFEST, iar MPG vă invită să vă bucuraţi de aventura urbană ce va anima puternic spiritul sportiv din voi.

 

 

Acceptaţi provocarea URBATLON şi veţi avea parte de un cocktail sportiv cu doze triple de adrenalină pentru o experienţă… fără egal!(sursa: www.urbatlon.ro).

Accepta noua provocare: URBATLON 2016! Pe 11 iunie, la Arena Nationala, te asteapta un traseu de concurs super energizant si ai nevoie doar de pofta de miscare si distractie pentru a-l parcurge. Traseul celei de a 3-a editii a cursei cu obstacole URBATLON, are o lungime totala de aproximativ 5 kilometri, iar pe parcursul lui echipa MPG si partenerii sai ti-au pregatit multiple probe cu obstacole.

Afis urbatlon

Nu iti face griji, chiar daca nu ai facut armata! Ne-am propus sa iti oferim o experienta frumoasa, fie ca vii singur, cu partenerul, prietenii sau cu toata gasca. Cele 9 probe pe care le vei intalni pe traseu combina elemente de fitness imbracate intr-o forma distractiva pentru a te bucura de o competitie atractiva si plina de adrenalina. De fapt, fiecare obstacol intalnit in cursa iti poate aminti de provocarile zilnice… ocolirea gropilor, urcatul scarilor, slalomul in trafic, stresul si termenele stranse, orele lucrate peste program, sansele ratate … care au fost transformate in probe de antrenament fizic!

ROMPREST vă invită la URBATLON, pe 11 iunie, la Arena Naţională! 

PROCEDURA DE INSCRIERE
Fiecare alergator trebuie sa aiba un cont personal pe platforma RUNFEST (click aici pentru a crea un cont). Inscrierea in eveniment se realizeaza dupa autentificarea in cont, prin accesarea butonului „Rezerva loc”, disponibil mai sus. Validarea inscrierii poate fi verificata prin accesarea sectiunii „Administrare inscrieri” din contul personal: dupa autentificarea in cont, click pe numele afisat in banda neagra deasupra logo-ului RUNFEST. ROMPREST vă invită la URBATLON, pe 11 iunie, la Arena Naţională! 
INSCRIERI LA FATA LOCULUI
Inscrierile la fata locului nu sunt disponibile pentru acest eveniment. Va rugam sa rezervati un loc in eveniment si sa achitati taxa de participare pana in momentul inchiderii inscrierilor online.
CURSE DISPONIBILE PENTRU INSCRIERI
Evenimentul are deschise inscrierile pentru alergatori cu varsta minima de 12 ani. Varsta in RUNFEST se calculeaza astfel: an curent minus anul nasterii. Cu exceptia afisarii clasamentelor generale pe baza de CHIP TIME (timpul exact inregistrat intre trecerea liniei de start si a liniei de finish) si a calcularii / alocarii punctelor in clasamentele de performanta RUNFEST, cursele sunt considerate ca fiind non-competitive / non-premiate: STANDARD (5 Km) – Masculin / Feminin | OPEN. ROMPREST vă invită la URBATLON, pe 11 iunie, la Arena Naţională!
Toti participantii sunt premiati cu medalie de finisher la incheierea cursei.Desi este cronometrat, evenimentul este considerat non-competitiv / non-premiat, toti alergatorii fiind incurajati sa isi depaseasca propriile limite.