Sâmbătă, 25 martie 2017, vă invităm să fiți alături de noi, să sărbătorim împreună Ora Pământului!

0
770

Sâmbătă, 25 martie 2017, vă invităm să fiți alături de noi, să sărbătorim împreună Ora Pământului!

Mesajul nostru pentru comunitatea Earth Hour din România rămâne și anul acesta „Dăruiește naturii energia ta”, pentru a semnala că mediul este un subiect extrem de important și că suntem pregătiți să investim propria energie pentru a-l proteja.

Între orele 20:30 și 21:30 vă invităm să stingeți lumina și să vă bucurați de (măcar) o oră în aer liber.

În București organizăm un eveniment în Parcul Izvor, pe 25 martie 2017.

Program

17:00 – Începem cu activități pentru copii – jocuri despre natură, habitate. Vom avea și un photo booth unde invităm participanții să își ia un angajament beyond the hour*, să răspundă întrebării: Ce voi face eu anul acesta pentru a proteja natura?
* Din 2011, Earth Hour a intrat în etapa Mai mult decât o oră pentru planetă (Beyond the Hour), în care oamenii de pretutindeni sunt îndemnați nu numai să stingă lumina pentru o oră, ci să se angajeze în acțiuni de mediu în fiecare zi și să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii.

19.30 – Ne vom întâlni cu cei care vor să participe la tura cu bicicletele, pentru că dorim să promovam mijloacele de deplasare prietenoase cu natura și benefice pentru organism.
Vom avea veste reflectorizante gratuite și brățări reflectorizante, ce pot fi ridicate pe baza de înscriere, aici: https://goo.gl/forms/8NwOVAdjut31Thx43

19.30 – Începe și muzica, dansul

20.30 – Stingem lumina, până la 21.30 – dar muzica și dansul continuă.

20:30 – Începe tura cu bicicletele, pe traseul: Parc Izvor (alveola Națiunile Unite) – str. B.P. Hașdeu – Splaiul Independenței – Știrbei Vodă – Berzei – Calea Griviței – Dacia – Romană – Universitate – Unirii – Splaiul Independenței – Națiunile Unite – Izvor.

21:30 – ne regrupăm cu toții în Parcul Izvor.

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București, PROEDUS, Romprest.

Parteneri media: Discovery Channel