WebSEM – Cartea de vizită dupa care te judeca o planeta intreaga

0
435

WebSem este echipa care îți face povestea cunoscută.

Salut, sunt WebSem (firma optimizare site) și vreau să cresc prezența ta online. Vreau să ai prieteni noi și, împreună, să construim o comunitate online puternică și numeroasă. Sunt o companie inteligentă, cu o experiență de peste 7 ani în Web Design (Site prezentare, Magazin Virtual) și Optimizare site, cu un portofoliu de peste 100 de proiecte online.

”Hai să-ți spun o poveste care poate fi despre tine” vs. ”Click aici!”

De câte ori ai reacționat pozitiv la prezența online a unui brand doar pentru că a spus o poveste cu care ai empatizat? De câte ori te-ai grăbit să închizi un articol când a încercat să-ți bage pe gât un produs grăbit? Pentru noi, brandul tău este mai mult decât un produs. Este o poveste. A ta sau a clientului final.

SEO nu este doar un acronim, este șansa de a fi auzit! Web Design nu este doar un artificiu de grafică, este cartea de vizită după care te judecă o planetă întreagă. WebSEM (firma optimizare site) te ajuta sa-ti sporesti vizibilitatea targetata.

Rezolvarea proiectului se concentrează pe sufletul companiei tale și generează conținut personalizat la un nivel înalt al calității. Conceptele livrate de WebSem (firma optimizare site), atât pentru WebDesign (Site prezentare, Magazin Virtual), cât și materialele SEO (Promovare Google, sunt create pentru oameni în cel puțin aceeași măsură în care sunt create pentru motoarele de căutare și măsurare.

Seriozitatea este cea mai importantă pentru noi, chiar dacă stăm la povești. Aderăm la standardele internaționale ale internetului și bunului simț (https, return policy, protecția consumatorului, confidențialitatea datelor personale, copyright pentru toate materialele folosite, garanție, securitate și support).

Ne pricepem de minune la elementele tehnice din toate domeniile web: hosting, web design și programare web, grafică avansată, SEO, SEM, social marketing, aplicații smartphone, aplicații Facebook, Adwords, fotografii și filmări profesionale etc.

Vrei o prezență puternică în mediul online? WebSem (firma optimizare site) există și respiră pentru asta!

WebSem (firma optimizare site) este o companie cu expertiză în Web Design, SEO, strategie, marketing și promovare online. Una din firmele care se mândrește cu rezultatele obținute și care are încredere completă în competențele sale și succesul clienților și viitorilor săi clienți.

Pentru promovarea brandului companiei tale, WebSem (firma optimizare site) folosește metode de promovare de ultimă generație, mereu la curent cu evoluția motoarelor de căutare, precum și cele mai noi trend-uri în materie de comunicare și imagine online. SEO garantează creșterea reputației de pe motoarele de căutare și optimizarea site-ului clientului. Un serviciu de Web Design profesionist garantează o experiență plăcută a utilizatorului final și șanse crescute de revenire a acestuia. Evoluția se simte în rezulate concrete, fiecare etapă de dezvoltare crescând reputația și comunitatea online a brand-ului.

În 7 ani de activitate, compania a construit un portofoliu de peste 100 de proiecte de succes, printre care: Universitatea Bucuresti, Grupul de construcții Erbașu, Primăria Mangalia, Restaurant Oktober București, Jolita fashion store și mulți alții.

Compania WebSem deține expertiză completă în domeniul online, oferind servicii de hosting, programare web, web design și realizare, grafică avansată, SEO, SEM, social marketing, aplicații smartphone, aplicații Facebook, Adwords, fotografii și filmări profesionale potrivite cu personalitatea și direcția de comunicare a brand-ului clientului. În plus, se negociază de la început un concept unic și plan pe 1 an de Online Business și Digital Marketing.

Convinge-te acum și profită de serviciile Websem pentru ca prezența ta online să fie complet împăcată cu SEO, iar clienții să poată găsi cu ușurință toate informațiile de care au nevoie.

Websem este o companie  de implementare strategii marketing online. In Romania, Websem detine peste 100 de proiecte online, reprezentand solutii avansate de e-commerce

WebSem (firma optimizare site) este specializata in Web Design si Promovare Google. Va oferim un concept inteligent de vanzari pe internet folosind tehnologia web de ultima ora si strategii de PROMOVARE ONLINE.

Site-urile create de WEBSEM se bazeaza pe un studiu de piata si prezinta garantia celor mai performante tehnologii web din prezent. Tehnologia web evolueaza! Este necesar sa ne adaptam cerintelor pietii. Portofoliul nostru: rezultatele pe care clientii le obtin in vanzari folosind solutiile gandite de noi.